Crystal Forest

Crystal Forest

Lähde kävelylle taikametsään, jossa kohtaat loitsuja ja ennustajia. Pyöräytä keloja ja katso kuinka kristallipallot, kynttilät, pikku jakkarat, taianomaiset sammakot ja lumihiutaleet vilahtelevat ohi ruudulla. Crystal Forest –pelissä on aivan omanlaisensa teema, ja pelin grafiikat ja värit eivät nopeasti unohdukaan pelaajan mielestä. Kokeile Crystal Forest –peliä vaikka heti ja katso, mitä maagisia ihmeitä sinä löydät taikametsästä!

Lisätietoa pelistä Crystal Forest

Crystal Forest on WMS Gamingin valmistama slottipeli, jossa on 5 kelaa ja 25 voittolinjaa. Pelissä on mukana myös progressiivinen päävoitto ja laskeutuvat wild-merkit, jotka tuovat peliin lisäjännitystä ja tietty lisävoittoja! Peliä saattaa joutua pyörittelemään hetken aikaa ennen isojen voittojen sattumista kohdalle, mutta lupaamme että tämä on vaivan ja rahan arvoista, sillä kun jättivoitto osuu kohdalle, on se todellakin suuri voitto! Ensisilmäykseltä Crystal Forest voi vaikuttaa aika yksinkertaiselta peliltä, mutta loppujen lopuksi se osoittautuukin suurempia voittoja antavammaksi peliksi kuin miltä saattaa ensiksi vaikuttaa. Pelin wild-merkki on metsän kääpiö, ja tämä merkki esiintyy vain keloilla 2 ja 5. Wild-merkillä voi korvata muita pelimerkkejä voittoyhdistelmässä täydentääkseen sen voittoa varten. Wild-merkki ei kuitenkaan voi korvata scatter-merkkiä. Pelissä on mukana myös putoavat kelat –toiminto, joka on sinänsä periaatteeltaan samanlainen, kuin rolling reels –toiminto. Putoavat kelat –toiminnossa voittoyhdistelmän voittomerkit katoavat keloilta, ja jäljelle jäävät kelat putoavat tyhjille paikoille. Samalla ylhäältä tippuu uusille tyhjille paikoille uusia pelimerkkejä, ja näin pelaaja saattaa saada lisää voittoja samalta pyöräytykseltä samalla panoksella. Uusia merkkejä putoilee keloille, kunnes uusia voittoja ei enää muodostu. Pelissä on mukana myös ilmaiskierroksia.

Crystal Forest –pelin ilmaiskierrokset

Crystal Forest –pelissä on myös ilmaiskierroksia mukana. Ilmaiskierroksille pääsee, kun putoavat kelat –toiminto on toistunut neljä kertaa peräkkäin. Pelaaja saa aluksi käyttöönsä 7 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierrokset on mahdollista myös uudelleen käynnistää ilmaiskierrosten aikana.

 Crystal Forest –pelin bonuspeli

Valitettavasti Crystal Forest –pelissä ei ole bonuspeliä, mutta onneksi ilmaiskierrokset ilahduttavat pelaajaa ja tuovat pelaajalle hyvänkokoisia voittoja.

Crystal Forest –peli mobiilissa

Hyviä uutisia taikametsäpelistä nauttiville, sillä Crystal Forest –peliä pääsee pelailemaan myös mobiilissa! Pelin pelaamiseen tarvitset mobiililaitteen, joka on varustettu iOS- tai Android –käyttöjärjestelmällä. Peliä voi pelata suoraan selaimella, eikä erillistä sovellusta vaadita ladattavaksi pelin pelaamista varten.

Crystal Forest –pelin palautusprosentti

Crystal Forest –pelin palautusprosentti on tasan 96 prosenttia. Tällä prosentilla voi jo aika luottavaisin mielin lähteä pelailemaan Crystal Forest –peliä. Palautusprosentti on teoreettinen luku, joka on laskettu monien pelaajien ja pitkäaikaisen pelaamisen voittojen keskiarvona verrattuna pelaajien peliin asettamiin panoksiin. Pelistä voi siis teoriassa voittaa esimerkiksi 96 euroa takaisin panostaessaan peliin 100 euroa rahaa. Palautusprosenttia ei kuitenkaan kannata yrittää soveltaa yksittäisille pelikierroksille, sillä prosentti on tosiaan laskettu pitkäaikaisemman pelaamisen tuloksena.

Dad’s Day In

Tämä peli mainiosti antaa esimerkin siitä, mitä tapahtuu, kun vaimo on asioilla tai tyttöjen illassa ulkona, ja mies jää yksin lasten ja koiran kanssa pitämään kotia pystyssä (ja kaikkia kotiin jääneitä perheenjäseniä hengissä). Pelottavaa, eikö? Cryptologicin mainiot kaverit loivat päässään myös tämän mielikuvan, ja päättivät luoda koko lystistä slottipelin sinun pelattavaksesi. Dad’s Day In –pelin teema on isä, joka joutuu tavallisesta poiketen jäämään lapsenvahdiksi kotiin kaiken kaaoksen ja pyörremyrskyn keskelle, kun äiti on poissa. Pelissä on samalla myös hauska 50-lukulainen nostalginen teema.

Lisätietoa pelistä Dad’s Day In

Dad’s Day In on Cryptologicin valmistama slottipeli, jossa on 5 kelaa ja 30 voittolinjaa. Pelin kaaosta kuvaillaan mainiosti pelin pelimerkeillä, joihin kuuluu esimerkiksi rikkinäinen lavuaari, imuri, rikki repeytynyt nalle, kiehuvaa vettä, soiva puhelin, kylpyankka ja totta kai huutava isä ja huutava lapsi. Kaksi viimeistä näistä ovat pelin erikoismerkit, eli pidä niitä silmällä. Huutava isä merkki on pelin wild, ja voi siis korvata muita merkkejä voittoja tehdessä. Tätä merkkiä nähdään vain keloilla 2, 3 ja 4, jotta pelaajille olisi helpompaa muodostaa voittoja maksavia yhdistelmiä. Pelin scatter on huutava vauva, joka on pelin scatter. Scatterilla voittoyhdistelmiä voi täydentää matkankin takaa toiselta voittolinjastolta. Huutavalla vauvalla pelaaja pääsee pelin bonuspeliin. Pelin kelat on asetettu 50-luvun tyyliseen tv:seen.

Dad’s Day In –pelin bonuspeli ja ilmaiskierrokset

Dad’s Day In –pelin bonuspeliin pääsee vähintään kolmella pelin scatterilla, eli huutavalla vauvalla. Bonuspelissä pelaaja pääsee pyöräyttämään noppaa kolme kertaa, ja vauva liikehtii ympäriinsä antaen pelaajalle mahtavia voittoja välittömästi. Vauvalta voi myös saada ilmaiskierroksia. Ilmaiskierrokset pelataan samalla panoksella, kuin minkä pelaaja on asettanut peliin aktivoidessaan vauvabonuspelin.

Dad’s Day In –pelin palautusprosentti

Dad’s Day In –pelin palautusprosentti on 95.37 prosenttia, eli erinomainen prosentti. Palautusprosentti on aina teoreettinen luku, joka on laskettu monien pelaajien pitkäaikaisen pelaamisen monien monituisten pelikierrosten voittosummien keskiarvona verrattuna peliin asetettuihin panoksiin. Pelaaja saa palautusprosentista osviittaa siitä, kuinka paljon rahaa pelistä voi odottaa suunnilleen saavansa takaisin omaan pelipanokseen nähden. Esimerkiksi jos peliin on asettanut panokseksi 100 euroa, voi Dad’s Day In –pelistä odottaa saavansa takaisin noin 95 euroa. Palautusprosenttia ei kannata yrittää soveltaa yksittäisille pelikierroksille.

Dad’s Day In –peli mobiilissa

Valitettavasti Dad’s Day In –peliä ei ainakaan tällä hetkellä pysty pelaamaan mobiilissa. Peli on kuitenkin hauska ja kerää suosiota kokoajan, ja on siis mahdollista että pelistä pian saadaan myös mobiiliversio markkinoille. Kannattaa tarkistaa oman lemppari mobiilikasinon pelivalikoimat säännöllisesti.

Dad’s Day In –pelin jackpot

Dad’s Day In –pelissä ei valitettavasti ole progressiivista päävoittoa. Pelin kiinteä päävoitto on 6000 kolikkoa. Maksimipanoksilla pelatessa tämäkin voittosumma voi kasvaa varsin huimaksi!